Essity Hungary Kft.

Az Essity a higiéniai és egészségügyi szektorban vezető szerepet betöltő világcég. Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a jólléthez az általunk gyártott termékeken és szolgáltatásokon keresztül.

Jelen vagyunk mintegy 150 országban, ahol világszerte ismert márkákat forgalmazunk. Az Essity központja Stockholmban, Svédországban található, a cég 46,000 dolgozót foglalkoztat világszinten.

Törekszünk arra, hogy lebontsuk a jóllét akadályait és elősegítsük a fenntartható társadalom kialakulását.

Célkitűzésünk:

A mindennapi életminőség javítása vezető higiéniai és egészségügyi megoldásokon keresztül.

Küldetésünk:

Termékeink és szolgáltatásaink fenntartható fejlesztése, előállítása, forgalmazása és értékesítése a higiénia és az egészség területén.

Innováció egy fenntartható társadalomért

Olyan ajánlatokat és üzleti modelleket fejlesztünk ki, amelyek elősegítik a fenntartható társadalmat, az ügyfelek és fogyasztók igényeinek kielégítése, valamint a környezeti hatások csökkentése érdekében. Egyre jobb megoldások kidolgozására törekszünk, hogy termékeink újrahasznosítása vagy komposztálása még hatékonyabbá váljon.

Az Essity név az “essentials”(alapvető) és “necessities” (szükséges) szavakból jött létre, hiszen a higiénia és egészség a jóllét alapvető feltételei. A jobb higiénia és egészség nélkülözhetetlen a minőségi élethez, ezért termékeink és megoldásaink alapvető szerepet játszanak a jóllét fejlesztésében. Ezt tesszük mi az Essity-nél, és ezért vagyunk mi az Essity.

Essity

KAPCSOLAT

E-mail: intezmeny.palyazat[kukac]essity.com

INKO-INFO (ingyenesen hívható zöldszám): 06-80-20-10-20

Hívható: hétköznapokon 9.00 – 13.00-ig.